Ducati Scrambler Forum banner

Poland

9173 Views 19 Replies 8 Participants Last post by  wojtek
Anyone from Poland here?
1 - 20 of 20 Posts
Anyone from Poland here?
Welcome Janek you appear to be the first, have you ordered a Scrambler and if so what model?
I ordered Full throttle in december. But no info when it will be delivered;(
Still no one from PL;(
Cze?? Janek, w po?owie czerwca odbieram Icona. Pozdrowienia ze Szczecina.
  • Like
Reactions: 1
Wreszcie ktoś z PL. Odebrałem FT we wtorek i warto było czekać;) Znasz jeszcze kogoś kto kupił Scramblera? Wiem z pewnych źródeł, że powinno być nas już około 10.
Nie znam na razie nikogo, wszyscy sie zachwycaj?, ale s? ostro?ni z kupnem. Dla mnie ten produkt to optyczny top, mia?em dylemat, bo chcia?em kupi? t Bonneville, ale duc wygra? cen? i nowoczesno?ci?.
PS sorry za brak polskich liter. Postaram si? to jako? poprawic
Janek, jak wrazenia po pierwszych dniach z FT?
Super, bardzo lekki. Dobrze ciągnie od dołu, wydech termi robi robotę w korku, mimo dużej opony z tyłu bardzo poręczny.

Minusem jest potworne grzanie jak nie możesz jechać;)
Dzieki za info. Niektórzy na forum kwekaja, ze maja problem z niskimi obrotami i wolna jazda, masz tez taki problem?
Dzieki za info, niektorzy na forum kwekaja na jazd? na niskich obrotach, czy Ty tez masz z tym jakis problem?
Nie, spokojnie jeździ nawet bez gazu. Z garażu podziemnego wyjeżdża na jałowych obrotach.

Dziś lekko popadało i skrócone błotniki FT = mokre plecy;)
jeszcze jedno pytanie: ile masz wzrostu? Ja mam 186 cm, ale nie uwa?am, ?e jestem za du?y. Przynierzy?em si? i uwa?am, ?e jest ok i wygodnie.
ja mam jakies 180. Dla mnie jest w sam raz. Lekko przestawiłem sobie hamulec nożny i pasuje jak szyty na miarę.
Hej,

Wrocław. Zamówiłem Urban Enduro kilka tygodni temu. Odbiór marzec, czekam jeszcze na klatke silnika, owiewke piuga i wskaźnik biegu. Już powoli szykuje się do zamówienia spawanego na zamówienie montażu pod licznik co by go na środek przed kierownice przełożyć. Na razie mierzyłem na sucho i bardzo wygodnie mimo obaw że kanapa za nisko...

Pozdrawiam, Michał.
…golumpki !!!
  • Like
Reactions: 1
Cześć! Od miesiąca mam wymarzonego FT :) Mój pierwszy moto!
Any pics from Poland you might want to share?
1 - 20 of 20 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.