EVAP reinstall issue - Ducati Scrambler Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 06-17-2018, 08:59 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
EVAP reinstall issue

Hello all,

I am trying to reinstall an EVAP canister after a lowside damaged the old one. Thankfully not much damage other than that. I will be returning to California after living overseas and want to have it so there are no issues when I register the bike.

Anyway, a local mechanic ripped off the old EVAP when I brought the bike to the shop. I ordered a new EVAP, but it looks like it is missing a part (skinny nipple connector) that allows me to connect the hose to the throttle body. I've put yellow circles around the part in the pics below.

Is that a valve or something necessary? or can I just try to jam the hose on without it?

Does anybody know where I can get that part? I would hate to have to order a whole new canister just for that.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	s-l500.jpg
Views:	47
Size:	9.6 KB
ID:	43861   Click image for larger version

Name:	tu3mhR6.jpg
Views:	79
Size:	109.3 KB
ID:	43863  
Timbot is offline  
Reply

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome